Kenyér, pékáru

Élelmiszerfajta Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
kj/kcal gramm
Briós (1 db/47g) 695 / 166 4.7 3.7 28.5
Fehér kenyér 1092 / 261 10 0.8 53.5
Félbarna kenyér 1075 / 257 9.8 1 52.3
Grahamkenyér 1110 / 265 10.1 1 54
Kalács (foszlós – 1 db/500 g) 5841 / 1396 47.1 11.6 276
Óriáskifli (1 db/220 gramm) 2778 / 664 26.7 5.1 127.8
Pászka (macesz) 1590 / 380 14.8 1.1 77.8
Rozskenyér 1067 / 255 8.1 0.9 53.6
Sóskifli (1 db/44 g) 544 / 130 10.3 4.4 61.2
Szójás kenyér 916 / 218 14.9 0.5 38.5
Zsemle (1 db/54 g) 615 / 147 5.1 0.4 30.9