Élelmiszerfajta | Energia | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|---|
kj/kcal | gramm | |||
Briós (1 db/47g) | 695 / 166 | 4.7 | 3.7 | 28.5 |
Fehér kenyér | 1092 / 261 | 10 | 0.8 | 53.5 |
Félbarna kenyér | 1075 / 257 | 9.8 | 1 | 52.3 |
Grahamkenyér | 1110 / 265 | 10.1 | 1 | 54 |
Kalács (foszlós – 1 db/500 g) | 5841 / 1396 | 47.1 | 11.6 | 276 |
Óriáskifli (1 db/220 gramm) | 2778 / 664 | 26.7 | 5.1 | 127.8 |
Pászka (macesz) | 1590 / 380 | 14.8 | 1.1 | 77.8 |
Rozskenyér | 1067 / 255 | 8.1 | 0.9 | 53.6 |
Sóskifli (1 db/44 g) | 544 / 130 | 10.3 | 4.4 | 61.2 |
Szójás kenyér | 916 / 218 | 14.9 | 0.5 | 38.5 |
Zsemle (1 db/54 g) | 615 / 147 | 5.1 | 0.4 | 30.9 |