Élelmiszerfajta | Energia | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|---|
kj/kcal | gramm | |||
Bimbós kel | 206 / 49 | 4.9 | 0.6 | 6.1 |
Brokkoli | 100 / 24 | 3.3 | 0.2 | 2.1 |
Burgonya | 356 / 85 | 2.5 | 0.2 | 18.4 |
Burgonyapürépor | 1500 / 370 | 8.4 | 0.7 | 80 |
Cékla | 126 / 30 | 1.3 | 0.1 | 5.9 |
Cikória | 64 / 16 | 1.3 | 0.2 | 2.3 |
Cukkini | 126 / 30 | 1.5 | 0.4 | 5.3 |
Csemege uborka | 65 / 15 | 0.6 | 0.1 | 2.6 |
Csicsóka | 121 / 29 | 2.4 | 0.4 | 4 |
Csillagtök | 126/30 | 1.2 | 0.1 | 6.2 |
Édesburgonya (batáta) | 361 / 86 | 1.6 | 0.1 | 20.1 |
Fejes káposzta | 130 / 31 | 1.6 | 0.2 | 5.7 |
Fejes saláta | 64 / 16 | 1.4 | 0.3 | 2 |
Fokhagyma | 559 / 133 | 6.8 | 0.1 | 26.3 |
Karalábé | 160 / 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 |
Karfiol | 121 / 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 |
Kelkáposzta | 142 / 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 |
Kígyóuborka | 46 / 11 | 1 | 0.1 | 1.7 |
Kínai kel | 63 / 15 | 1.2 | 0.3 | 2 |
Mángold | 97 / 23 | 2.1 | 0.3 | 2.9 |
Olajbogyó | 937 / 223 | 0.2 | 21.9 | 6.5 |
Padlizsán | 105 / 25 | 1.3 | 0.2 | 4.8 |
Paprika – marinált | 120 / 30 | 0.6 | 1.8 | 1.5 |
Paradicsom | 92 / 22 | 1 | 0.2 | 4 |
Paradicsompüré (sűrített) | 460 / 110 | 5 | 1 | 20 |
Paraj (spenót) | 75 / 18 | 2.3 | 0.3 | 1.8 |
Pasztinák | 280 / 68 | 1.3 | 0.4 | 14.9 |
Patisszon | 126 / 30 | 1.2 | 0.1 | 6.2 |
Petrezselyemgyökér | 121 / 29 | 1.2 | 0.1 | 5.9 |
Petrezselyemzöld | 251 / 60 | 4.4 | 0.4 | 9.8 |
Póréhagyma | 151 / 36 | 2.2 | 0.3 | 6.3 |
Pritamin | 240 / 55 | 3.4 | 0.8 | 8.6 |
Rebarbara | 67 / 16 | 0.6 | 0.1 | 3.3 |
Retek – hónapos | 63 / 15 | 1.2 | 0.1 | 2.2 |
Sárgarépa | 146 / 35 | 1.2 | 0.2 | 8.1 |
Sóska | 96 / 23 | 2.4 | 0.5 | 2.3 |
Spárga | 67 / 16 | 2 | 0.1 | 1.8 |
Sütőtök | 322 / 77 | 1.5 | 0.6 | 16.5 |
Tejes kukorica | 531 / 127 | 4.7 | 1.6 | 23.6 |
Torma | 328 / 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 |
Tök (főző/spárga/gyalult) | 126 / 30 | 1.1 | 0.1 | 6.1 |
Uborka | 62 / 15 | 1 | 0.1 | 1.7 |
Vörös káposzta | 130 / 31 | 1.7 | 0.2 | 5.7 |
Vöröshagyma | 163 / 39 | 1.2 | 0.1 | 8.3 |
Zellergumó | 121 / 29 | 1.4 | 0.3 | 5 |
Zöldbab | 167 / 40 | 2.6 | 0.3 | 6.8 |
Zöldborsó | 368 / 88 | 7 | 0.4 | 14 |
Zöldpaprika | 84 / 20 | 1.2 | 0.3 | 3 |